martes, 9 de mayo de 2017

BUS CGT-CASTELLÓ A LES MARXES DE LA DIGNITAT - 27 MAIG - 17h - MADRID




CGT Castelló anem a les MARXES DE LA DIGNITAT
Manifestació el 27 de Maig, a Madrid, a les 17 h.

APUNTA'T!!!

(Afiliades: gratis; No afiliades: 5 euros)

INSCRIPCIONS per a l'Autobús:
Envia un correu a cgtkastello@hotmail.com amb el teu nom, cognoms, telèfon i si eres afiliada o no.
O crida al telèfon: 964 25 06 36 - 658 399 014



Tornem als carrers el 27 de maig.
 Unifiquem lluites
Pa, Treball, Sostre i Igualtat
 
La CGT, el Bloc Combatiu de Classe, les Marxes de la Dignitat, tornem als carrers de Madrid el 27 de Maig per seguir reivindicant la ja clàssica consigna que identifica aquest moviment "Pa, Treball, Sostre i Igualtat".

Al capitalisme li destorben les llibertats i els drets de la majoria social. És un sistema que busca exclusivament el benefici privat d'unes poques persones i que ens porta inexorablement a una catàstrofe social i mediambiental d'abast incalculable. I quan protestem, sempre obtenim la mateixa resposta: la
repressió i la criminalització del veritable sindicalisme de classe i dels moviments socials. És un sistema que necessita la repressió, que genera lleis com la "Llei Mordassa" per mantenir-se i que ha de ser superat amb la lluita al carrer. Ara, l'aprovació de lleis que deixen les mans lliures a l'esquirolatge i limiten el dret de vaga, que acceleren el desallotjament d'habitatges ocupats, o el nou Pacte Social que s'està "cuinant" amb la complicitat dels sindicats del règim, són noves voltes de rosca que ens tenallen i contra les que cal enfrontar-se amb lluita obrera i popular.
El sistema està corroït per la corrupció i no té cap legitimitat. Als capitalistes hereus del franquisme, se'ls han sumat els nous rics que han amassat les seves fortunes amb les privatitzacions i una corrupció escandalosa. Aquesta corrupció generalitzada actua amb total impunitat per la supervivència de totes les estructures de poder hereves de la Dictadura. És aquest règim podrit el que pretén assentar-se sobre la misèria de la immensa majoria de la classe obrera, la precarietat laboral i social i la repressió de la lluita social.

  • En defensa d'unes Pensions Públiques dignes i a càrrec dels Pressupostos. No al Pacte de Toledo.
  • Per l'Ocupació estable, pels Salaris dignes i la Renda Bàsica: Derogació de les Reformes Laborals.
  • Per la llibertat de les persones preses i processades per lluitar. Amnistia Social.
  • Pel No pagament del Deute. UE i FMI fora ja d'aquí.
  • Per la defensa dels Serveis Públics com a Drets Essencials de les persones.
  • Contra el Feminicidi: Ens volem Vives, ni una menys.
Des de la CGT fem una crida per a unificar les lluites, per agrupar-nos com a classe amb les persones pensionistes, aturades, dones en lluita per la igualtat i contra les violències masclistes, treballadores i treballadors en conflicte, les persones que estan lluitant per la defensa dels serveis Públics com a Drets
essencials de les persones per tenir un projecte de vida digne (sanitat, educació, cures i dependència, accés a l'aigua, el gas, l'electricitat, els transports, les comunicacions, la universitat, les neteges de les ciutats, el manteniment dels parcs i jardins ...), a les persones migrants, a les que lluiten pels drets de les persones refugiades, als col·lectius que lluiten contra la repressió de les persones per lluitar, als que lluiten contra els desnonaments, als que estan contra el pagament del Deute il·legítim i contra aquesta UE, als que lluiten
contra la ratificació i entrada en vigor del CETA ... Fem una crida a totes aquelles persones que creuen que un altre món, més just i solidari, a més de possible, és necessari, a sumar-s'hi.

En aquest camí de construcció pacient i ferma de la força necessària per a canviar de veritat les coses, cridem a omplir de dignitat i rebel·lia Madrid el proper 27 de maig de 2017. Aquest dia arribarem columnes de tots els pobles de l'Estat a Madrid i també des de l'emigració. De la mateixa manera que convoquem a la classe obrera i a tots els pobles de l'Estat espanyol a mobilitzar-se, fem una crida especial al poble de Madrid, antifeixista i solidari, a incorporar-se a aquesta gran mobilització.

                 TOTS I TOTES A MADRID AQUEST 27 DE MAIG
                            LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ
    






No hay comentarios:

Publicar un comentario