lunes, 8 de mayo de 2017

PROTESTA PER LA REPRESSIÓ DE L'AJUNTAMENT DE VILA-REAL

CGT ha convocat una concentració, el dijous 11 de maig davant l'Ajuntament de Vila-real, per la sanció de 800 euros a quatre sindicalistes.

El 2 de març, un grup de sindicalistes de CGT isqueren pels carrers de Vila-real per difondre informació, mitjançant cartelleria, de les convocatòries del Dia de la Dona i de la vaga educativa del 9 de març. Ara el sindicat s'ha trobat que l'Ajuntament de Vila-real ha sancionat a quatre delegades amb una multa de 800 euros (200 euros a cadascuna) en aplicació de la llei Mordassa.

D'eixa manera l'alcalde, José Benlloch, s'alinea a favor de reprimir la protesta ciutadana pacífica, aplicant la reaccionària Llei Mordassa. Una llei que en nom de la seguretat limita la llibertat de les persones i reprimeix els moviments socials, amb sancions clarament desproporcionades. Es dóna la circumstància que el mateix ajuntament no té habilitats llocs on poder informar amb cartelleria. I tampoc és la primera vegada que sanciona a moviments socials per encartellar.

CGT vol mostrar el rebuig a la Llei Mordassa i assenyalar a l'alcalde de Vilar-real com a responsable d'un acte de repressió contra sindicalistes. Per això el sindicat ha convocat una concentració, el dijous 11 de maig, a les 12 hores a la plaça Major de Vilar-real, sota el lema "Llibertat d'expressió, aturem la repressió".




Actualització 17 Mayo 2017 



No hay comentarios:

Publicar un comentario