lunes, 2 de octubre de 2017

VALORACIÓ DE LA JORNADA DE MUJERES LIBRES

Des de CGT volem mostrar el nostre content per la resposta rebuda en les activitats organitzades amb motiu del 80 aniversari de la Federació "Mujeres Libres" i per l'aprenentatge que ha suposat per les participants.
Vam començar amb l'stencil. Aprenent com fer les plantilles, quina tipografia i quines imatges utilitzar per a obtindre el resultat desitjat. Donant-nos les ferramentes necessàries per a dur a terme les nostres idees amb aquesta tècnica. Agraïm a Pablo Tarrega Galmes la seva implicació en el taller.
Vam continuar amb la xerrada de Consol Aguilar Ródenas que no va deixar a cap indiferent. Va exposar molts dels avanços socials, sanitaris, formatius, ... que van emprendre "Mujeres Libres" relacionant-lo amb el projecte educatiu que implemente en l'UJI. Des de una perspectiva de gènere. Destaquem la gran tasca pedagògica que està fent aquesta dona i li donem l´enhorabona. Esperem que els i les docents s'interesen per aquesta pedagogia tan enriquidora. Destaquem la informació que va aportar sobre dos mestres de "Mujeres Libres" en Castelló Pilar Grangel Arrufat i Matilde Escuder Vicente.
Vam acabar fent la revolució. Va ser un plaer gaudir amb l'espectacle de les companyes de La Ravalera Teatre.
Gràcies a totes les que heu participat directament o indirectament: col·laborant amb els vostres sabers, participant en la difusió, acudint a les activitats, recolzant la nostra lluita contra el masclisme,...
No podem acomiadar-nos sense mostrar el nostre repudi a les actuacions del govern de l'estat espanyol amb el poble català.
NO A LA REPRESSIÓ!!
ENS VOLEM LLIURES!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario